网站标志
加盟留言
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
εμφυλίου Συρία εμφυλίου ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ - Διεθνή - Στη Γενεύη και η συριακή αντιπολίτευση
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
- Διεθνή - Στη Γενεύη και η συριακή αντιπολίτευση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Η υποστηριζόμενη από τη Δύση συριακή αντιπολίτευση συμφώνησε να μετάσχει στις διεθνείς ειρηνευτικές συνομιλίες στη Γενεύη της Ελβετίας, με στόχο την εξεύρεση λύσης και τον τερματισμό του αιματηρού εμφυλίου ανακοίνωσε ο Συριακός Εθνικός Συνασπισμός.
Η ανακοίνωση, μεταφρασμένη από τα αραβικά όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ περιγράφει τις προϋποθέσεις οι οποίες πρέπει να υπάρχουν πριν από τις συνομιλίες. Οι ειρηνευτικές συνομιλίες που αποσκοπούν στον τερματισμό του πολύμηνου - πλέον των δυόμισι ετών - εμφυλίου πολέμου της Συρίας και την επιβεβαίωση της προσπάθειας της διεθνούς κοινότητας να οδηγήσει τη χώρα σε μια πολιτική μετάβαση.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Άσαντ: Θα ήταν προδοσία να παραιτηθώ τώρα
Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ».
Με αυτά τα λόγια ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ-Άσαντ σχολίασε τις εξελίξεις που αφορούν στη χώρα του, έπειτα από την απόφασή του να αποδεχθεί τη ρωσική πρόταση για τα χημικά της χώρας.
«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ», ανέφερε ο Σύρος πρόεδρος και πρόσθεσε: «Κάποιοι λένε ότι έχω όλες τις εγγυήσεις αν θέλω να φύγω, όλα τα λεφτά και ό,τι θέλω. Φυσικά τα αγνοώ όλα αυτά».
«Είμαι πρόεδρος για να βοηθάω τον λαό της Συρίας», είπε στη συνέχεια ο `Ασαντ και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να είναι η ελπίδα των Σύρων, όχι των Αμερικανών, ούτε των Γάλλων.
Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές.
«Αν δεν τους ξεφορτωθούμε θα επηρεάσουν τις επόμενες γενιές», είπε και απευθυνόμενος στους Αμερικανούς τόνισε: «Εσείς τι θα κάνατε αν τρομοκράτες από διαφορετικές περιοχές εισέβαλαν στην χώρα σας και σκότωναν χιλιάδες πολίτες;».
«Όταν οι δυτικές χώρες πάψουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες και τις μαριονέτες όπως η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ το πρόβλημα της Συρίας θα λυθεί πιο εύκολα. Αν οι ΗΠΑ θέλουν να υποστηρίζουν την Αλ-Κάιντα ας το κάνουν. Αλλά να μην μιλούν για \"επαναστάτες\" γιατί οι περισσότεροι ανήκουν πλέον στην Αλ-Κάιντα».
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύρος πρόεδρος προχώρησε σε δηλώσεις στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, λέγοντας πως η Δαμασκός αποδέχεται την πρόταση να παραδώσει το χημικό οπλοστάσιό της ώστε «να μη χυθεί αίμα του συριακού λαού».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Ο Ομπάμα θα επιταχύνει τις πιέσεις του στο Κογκρέσο για τη Συρία
Ο Μπαράκ Ομπάμα σκοπεύει να επιμείνει στην προσπάθειά του και να ζητήσει από το Κογκρέσο να εγκρίνει τη χρήση στρατιωτικής βίας εναντίον των δυνάμεων της κυβέρνησης της Συρίας, παρά την αποδοχή από μέρους της Δαμασκού στην πρόσφατη πρόταση της Ρωσίας να παραδώσει τα χημικά της όπλα στον έλεγχο της διεθνούς κοινότητας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.
«Αυτό που δήλωσε χθες βράδυ ο πρόεδρος αντανακλά το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα: το αντιλαμβανόμαστε ως μία θετική εξέλιξη και το εκλαμβάνουμε ως μία συνέπεια της πίεσης που έχουμε ασκήσει στη Συρία», δήλωσε ο Κάρνεϊ στο MSNBC, ερωτηθείς για την αντίδραση του Λευκού Οίκου στις νέες πληροφορίες ότι η Δαμασκός αποδέχεται την πρόταση να τεθεί υπό διεθνή έλεγχο το χημικό του οπλοστάσιο.
Ο Λευκός Οίκος θέλει πρώτα να επαληθεύσει εάν η Συρία σοβαρολογεί, είπε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ προσθέτοντας ότι ο Ομπάμα θα επισκεφθεί το Καπιτώλιο σήμερα, προκειμένου να ζητήσει από τους κοινοβουλευτικούς οι οποίοι παραμένουν διστακτικοί να επιτρέψουν περιορισμένης κλίμακας επιθέσεις στη Συρία κι απόψε θα απευθύνει διάγγελμα στο έθνος για το θέμα αυτό, επισήμανε ο Κάρνεϊ.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275104&catID=4
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ…
2019-10-11 11:55:04 BY 游客   查看:183 次   以下共有回复:0 篇  
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
浙江律人工程造价咨询有限公司 Copyright(C)since2017
访问统计